نوشته شده توسط : Dr. Dalake

پرخاشگری و حملات بدخلقی (قشقرق) کودکان را چگونه مدیریت کنیم؟
پرخاشگری کودکان علل مختلفی دارد. وقتی آن ها شروع به قشقرق راه انداختن می کنند، بسیار مهم است که بتوانید به دلیل آن پی ببرید.

در حقیقت هیچ کودکی شبیه به کودک دیگر نیست و ممکن است دلیل رفتارهای پرخاشگرانه ی فرزند شما با کودکی دیگر فرق کند.

کودکان کوچک تر ممکن است به علت این که نمی‌‌‌دانند احساسات ناخوشایند خود مانند خشم و ناکامی را چگونه با کلمات ابراز کنند به پرخاشگری روی آورند.
صحبت با کودکان و کمک به آنان برای بیان احساساتشان بدون پرخاشگری در این موارد مفید است.

کودک ممکن است شاهد دعوا و پرخاشگری والدین یا دیگر اعضای خانواده باشد و از این رفتارها الگو برداری کند.
بنابراین کنترل محیط منزل، عدم به کار گیری پرخاشگری در روابط بین فردی اعضای خانواده و همچنین نظارت بر برنامه‌‌های تلویزیونی که کودک مشاهده می‌‌کند می‌‌تواند این اثرات را تا حد ممکن کاهش دهد.

گاهی به مرور زمان کودک یاد می‌‌گیرد که با بد خلقی و پرخاشگری می‌‌تواند به آنچه می‌‌خواهد دست یابد.
اگر والدین در برابر داد و فریاد یا پرخاشگری وی تسلیم شوند او در می‌‌یابد این رفتار راهی برای گرفتن آنچه می‌‌خواهد از بزرگسالان است.

بعضی کودکان با فرد خاصی مانند مادر یا مادر بزرگ بیشتر این رفتارها را نشان می‌‌دهند تا با دیگر اعضای خانواده.

این موضوع اهمیت برخورد یکسان و یکنواخت همه بزرگسالان در خانواده و اطراف کودک را نشان می‌‌دهد.

اگر کودک در یابد که هر وقت و هر کجا پرخاشگری کند پیامد یکسانی متحمل می‌‌شود چنین رفتاری قطعاً کاهش می‌‌یابد.

علی رغم پرخاشگری و بدخلقی کودک، رعایت بعضی از اصول نیز می‌‌تواند به شما در کاهش این رفتارها کمک کند که عبارتند از :

ـ در انتظارات خود از کودک و به کارگیری روش های تربیتی در زمان ها، مکان ها و توسط افراد مختلف مانند مادر، پدر، مادربزرگ و… تا حد ممکن یکنواخت عمل کنید.

قابل پیش‌بینی بودن پیامد یک رفتار به کودک احساس امنیت می‌‌دهد و وی را از سر درگمی می‌‌رهاند و مشکلات رفتاری وی را کاهش می‌‌دهد.

ـ قوانین را به صورت روشن به کودک بگویید. او باید بداند احساس خشم و ناکامی طبیعی است ولی مرزهایی برای شیوه ی ابراز آن وجود دارد مثلاً زدن دیگران ممنوع است.

ـ در اثر بدخلقی و قشقرق کودک تسلیم خواسته‌‌های غیرمنطقی او نشوید. این رفتار کودک را نادیده بگیرید. (در عین حال ایمنی کودک را در نظر داشته باشید. اگر وی به کار خطرناکی دست زد بلافاصله باید مداخله کنید).

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-شایع ترین مشکلات رفتاری کودکان و روش های درمان



:: برچسب‌ها: درمان مشکلات , مشکلات رفتاری , پرخاشگری کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 567
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

بهترین مشاوره نوجوان در تهران در مرکز مشاوره ستاره ایرانیان ملاقات کنید. در جریان رشد انسان، سال های حساسی وجود دارد که تاثیر خود را بر تمام مراحل زندگی می گذارد، سال های نوجوانی از این دوران های مهم است.

نوجوانی دوران گذار از مرحله ی کودکی به بزرگسالی است و مانند همه ی دوران های گذار، با مشکلات، تعارض ها و بحران هایی همراه است.

همچنین امروزه تغییرات زیستی، فن آوری، اقتصادی، اجتماعی در زندگی نوجوانان روی داده که منجر به نیازهای متفاوت مخصوص این گروه سنی شده است.

به همین دلیل بسیار مهم است که والدین با مسائل اساسی دوران نوجوانی آشنا باشند و نسبت به نحوه ی برخورد صحیح با فرزند نوجوانشان آگاهی داشته باشند. در این شرایط روانشناسی که در حوزه ی نوجوان فعالیت دارد بسیار می تواند یاری گر والدین و نوجوانان باشد.

بهترین مشاوره نوجوان در تهران
قبل از پرداختن به مشاوره نوجوان و معرفی وظایف و حیطه های کاری آن نیاز است که در ابتدا با مشکلات پیش روی نوجوانان آشنا شویم تا بهتر بتوانیم به اهمیت دریافت کمک از مشاور نوجوان پی ببریم.

چرا باید به بهترین مشاوره نوجوان در تهران مراجعه کنیم ؟
دوران نوجوانی و تغییرات آن

دوران نوجوانی از سنین 12 سالگی تا 20 سالگی را شامل می شود.

به جرات می توان گفت نوجوانی دوران بحران است، نوجوان در این مرحله با تغییرات بسیار سریع جسمانی، روانی، عاطفی، شناختی مواجه می شود که همه ی این تغییرات سریع می تواند برای نوجوان بسیار تنش زا باشد، به این دلیل که نوجوان به یکباره به آگاهی ناگهانی می رسد و همین امر می تواند سبب رفتارهای پرخاشگرانه و انزوا گرایانه درنوجوان شود.

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-بهترین مشاوره نوجوان در تهران



:: برچسب‌ها: آدرس مرکز مشاوره نوجوان , شماره روانشناس نوجوان تهران , بهترین مشاوره نوجوان ,
:: بازدید از این مطلب : 551
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

بهترین مشاور کودک در تهران توسط مرکز مشاوره ستاره ایرانیان به شما معرفی می شود. سلامت روان یکی از بخش های مهم سلامت کلی کودک است و تاثیر عمیقی بر سلامت روانی و موفقیت کودک درجامعه دارد.

بهترین مشاور کودک در تهران
سلامت روان یک کودک، وابسته به این است که چگونه فکر و احساس و عمل می کند و چون شخصیت یک فرد از همان دوران کودکی شکل می گیرد، بهداشت روان می تواند آثار بلند مدتی داشته باشد و در سنین بزرگسالی تاثیر گذارد.

کارکرد مغز در کودکی و تاثیر آن بر بزرگسالی
هنگام تولد اندازه مغز یک نوزاد، یک چهارم مغز یک فرد بزرگسال است و تا ۳ سالگی این اندازه سه برابر می شود، این رشد مغزی ارتباط نزدیکی با میزان و کیفیت تعاملات کودک با محیط و تجربه های مختلف او دارد.

مهم تر از اندازه مغز، مسیرها و رابطه ها بین سلول های مغزی است که در این دوران با سرعت و فشردگی بالا شکل می گیرد، ایجاد بیش از ۷۰۰ مسیر عصبی بین نورون ها در هر ثانیه، شبکه انبوه و در هم پیچیده ای از ارتباط های بین نورونی را بوجود می آورد.

بهترین مشاور کودک در تهران

تاثیر تجربیان کودک در رشد مغزی
تجربیات کودکان در این سال ها به خاطر شرایط ویژه رشد مغز بسیار ماندگار است و اثر آن تا بزرگ سالی باقی می ماند به همین دلیل چگونگی شکل گیری روابط کودک تا ۶ سال نخست زندگی بسیار مهم است و لازم است که والدین، مربیان، پرستاران و کل جامعه نسبت به اهمیت این سال ها حساس باشند، آگاهیشان را افزایش دهند و مهارت های لازم در ارتباط های کلامی و غیر کلامی باکیفیت را کسب کنند.

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-بهترین مشاور کودک در تهران



:: برچسب‌ها: روانشناس خوب کودک , مشاور خوب شهرک غرب , بهترین مشاور کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 564
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

برای شناخت بهترین مشاوره تحصیلی در تهران و شناخت استعداد تحصیلی و شغلی آینده خود به مرکز مشاوره ستاره ایرانیان مراجعه کنید.

می توان گفت درس خواندن و تحصیل بخش جدایی ناپذیر زندگی هر شخص است که تاثیرات زیادی بر زندگی فرد می گذارد. در نظام کنونی ما هر فردی از 6 سالگی وارد محیط آموزشی می شود و تا سالهای طولانی با مسائل تحصیلی و چالش ها و انتخاب ها و تصمیم گیری های مختلف سر و کار دارد.

در این بین، بهره مندی از مشاور تحصیلی برای طی کردن مسیر درست، اهمیت زیادی پیدا می کند.

حال ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شود که:

بهترین مشاوره تحصیلی در تهران
بخش مهم مکان های آموزشی، مشاور تحصیلی است و نقش مهمی در زندگی دانش آموز دارد.

انتخاب بهترین مشاوره تحصیلی در تهران ، اقدامی جهت رفع مشکلات و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان است که با استفاده ماهرانه و اصولی از روابط، به خودشناسی، پذیرش عاطفی و رشد افراد کمک می کند و در جهت بهینه سازی توانایی ها و دانش افراد قدم بر می دارد.

توجه به این نکته ضروری است که بدانیم مشاور تحصیلی تعیین تکلیف کردن و باید و نباید نیست، بلکه یک روش علمی و تخصصی است تا به فرد در جهت رسیدن به اهداف تحصیلی و نتایج دلخواهشان کمک کند، این کار از طریق آموزش تکنیک های مطالعاتی و نحوه ی برنامه ریزی و مشاوره در امر انتخاب و رفع مشکلات تحصیلی امکانپذیر می شود.

بهترین مشاوره تحصیلی در تهران
بهترین مشاوره تحصیلی در تهران

بهترین مشاور تحصیلی چه کسی است؟
مشاور تحصیلی یک فرد متخصص در زمینه ی درسی است که دانش و مهارت کافی را در این مورد دارد و سعی می کند در حین برنامه ریزی تحصیلی برای افراد و کمک به پیشرفت آن ها به مسائل روانی دخیل در مسائل درسی نیز توجه کند.

بنابراین مشاور تحصیلی فردی است که اطلاعات لازم را نیز درمورد اختلالات روانی نیز دارد و هم پای رواندرمانگران و مدد کاران اجتماعی کار می کند و با آن ها مشارکت می کند.

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-بهترین مشاوره تحصیلی در تهران



:: برچسب‌ها: مرکز مشاوره تحصیلی , مشاور تحصیلی خوب سعادت آباد , مرکز مشاوره تحصیلی در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 570
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

گاهی خونسردید، گاهی می‌خندید، گاهی در فکر فرو رفته‌اید و گاهی در حال مکالمه با تلفن هستید، گاهی مشاجره می‌کنید و گاهی هم لبخند بر روی لبانتان نقش بسته است؛ در چه مواقعی فشار خون بالا می‌رود؟ با چند نفر از نوجوانان و جوانان صحبت کردیم و از آنها خواستیم برایمان بگویند فشار خونشان چه موقع بالا می‌رود.

1- یه نفر حد خودش رو ندونه. توی کارهایی که بهش مربوط نیست دخالت کنه، وسط حرف دو نفر دیگه بپره و اظهارنظر کنه. خلاصه کلا نقش قاشق نشسته رو بازی کنه.

2- وقتی یه نفر ازم کمک بخواد، منم کمکش کنم و بدونم براش تاثیر داشته و بعد که نتیجه رو بپرسم لب و لوچه‌اش رو کج کنه و بگه: نه… اصلا فایده نداشت!

3- وقتی مطمئنم درباره یه موضوعی درست دارم می‌گم و طرف خیلی قشنگ اصرار کنه و بخواد حالیم کنه که اشتباه می‌کنم.

4- همسایه‌مون اصرار داشته باشه آهنگ پری باخ رو با ولوم 60 به بالا گوش کنه!

5- ایرانسلم رو شارژ می‌کنم، میام زنگ بزنم به دوستم، تا شماره می‌گیرم یه خانمی اون‌ور خط به زبان بیگانه می‌گه: اکانت نداری! یعنی می‌خوام گوشی رو بکوبم تو سرم!

6- می‌خوای بری توی سایت دانشگاه نمره‌هات رو ببینی، سرور سایت دانشگاه خوابیده! تا یک هفته هم بیدار نمی‌شه! یعنی می‌خوام کیبورد رو له کنم!

7- ساعت سه صبح دارم از خونه دوستم می‌رم خونه خودم که بخوابم صبح زود برم گزارش بگیرم، می‌بینم اتوبان همت شده پارکینگ! می‌رم جلو می‌بینم دارن چراغ‌های اتوبان رو تمیز می‌کنن! یعنی می‌خوام فرمون رو بخورم!

8- شارژ لپ تاپم کمه… می‌رم سر کار، باید شونصد ساعت بگردم دنبال پریز خـــالی! از این به بعد باید سه‌راهی برق خونه‌مون رو بیارم با خودم.

9- فشار خون آدم که بالا می‌رود، حتما یک دلیل موجه دارد. یا چیزی خوردیم که باعث بالارفتنش شده یا چیزی به خوردمان دادند که همیشه هم خوراکی نیست، مثل فحش‌خوردن یا کتک‌خوردن. نوع دوم را مسلما به خوردمان می‌دهند، وگرنه هیچ کس به رستوران مراجعه نمی‌کند تا یک پرس فحش مخصوص سرآشپز با مخلفات سفارش دهد. بالارفتن جناب فشار خون در نوع دوم کم اتفاق نمی‌افتد، مخصوصا اگر در شهرهای کلان زندگی کنیم. خوبی این شهرها این است که بعد از مدتی خیلی از اتفاقات عادی می‌شود و به نوعی انسان را ضدضربه می‌کند. آدم در این شرایط به آلودگی‌های صوتی و تصویری و هوایی و سوسول بازی‌هایی از این قبیل عادت می‌کند، اما گاهی اتفاقاتی می‌افتد که پا را از این روزمرگی‌های ساده فراتر گذاشته و تنوعی به زندگی‌مان می‌دهد، اساسی.

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-چه مواقعی فشار خون بالا می‌رود؟



:: برچسب‌ها: تنظیم فشارخون , دستگاه فشار خون , فشار خون نرمال ,
:: بازدید از این مطلب : 570
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

خَشمت را مدیریت کن

نوع دیگری از خشونت
توی ایستگاه ایستاده‌ام منتظر تا اتوبوس برسد. هوا خیلی گرم شده، خیس عرق شده‌ام. سر ظهری آفتاب نفس آدم را می‌گیرد. توی پیاده‌رو آن طرف خیابان دو نفر دارند جر و بحث می‌کنند و گویا دعواشان شده. پشتم را می‌کنم به پیاده رو تا این منظره ناخوشایند را نبینم، از دعوا متنفرم و آدم‌هایی را هم که با هر بهانه‌ای سر هم هوار می‌کشند دوست ندارم. مردی که عینک آفتابی تیره‌ای زده است و سیگار سیاه‌رنگ بدبویی هم دود می‌کند کنارم ایستاده است و انگاری دارد مشاجره آن طرف خیابان را که حالا صدایش بیشتر شبیه به دعوایی حسابی شده است، نگاه می‌کند.
همین‌جور که دود سیگارش را توی صورتم فوت می‌کند، می‌گوید:
– ببین چه جوری افتادن به جون هم، انگاری پدرکشتگی‌ای، چیزی دارن با هم.
صدای داد و هوار بالا گرفته و گوش خیابان را دارد کر می‌کند. نیم چرخی می‌زنم تا از دست این دودکش متحرک خلاص شوم. حالا دیگر دعوا از حد یک جر و بحث ساده گذشته و تبدیل به زد و خوردی درست و حسابی شده. از آن بزن بزن‌هایی که فقدان یک آمبولانس را آنجا حتما احساس می‌کنی. مردم جمع شده‌اند و همین جور که به تعداد تماشاگران مشتاق اضافه می‌شود، یکی یکی موبایل‌ها را هم از جیب‌هایشان بیرون می‌کشند تا این صحنه‌های جذاب را ثبت کنند. گرمای هوا دارد بی‌طاقتم می‌کند، پس این اتوبوس کجاست!؟


– اگه بدونن که دیه هر کدومشون زده رو مرز صد تا، عوض پنجول کشیدن، ماچ می‌کردن همدیگر رو…
انگاری بعضی‌ها خیلی چیزها را فراموش کرده‌اند. حرصم می‌گیرد از این حرفش و از این‌که هی دود سیگارش را توی صورتم فوت می‌کند. فقط برای این‌که حالش را بگیرم برمی‌گردم و خیره‌اش می‌شوم و می‌گویمش:
– محض اطلاعتون دستورش در اومد که نود میلیون مالیده… (و اشاره‌اش می‌کنم) یعنی قیمت شتر هنوز گرون‌تر نشده.
حالا دیگر دعوا تبدیل به بازی موش و گربه شده. یعنی طرف شکست خورده همین جوری که بد و بیراه می‌گوید، دارد فرار هم می‌کند و نیروی فاتح هم با یک وسیله‌ای شبیه گرز دارد دنبالش می‌دود. تماشاچیان مشتاق هم پا به پای این جنگجویان خیابانی دارند می‌دوند و تصویربرداری می‌کنند. این جماعت انگاری کار و زندگی ندارند اصلا. مرد همین جور که باز دارد دود سیگارش را مهمانم می‌کند، می‌گویدم:

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-خَشمت را مدیریت کن



:: برچسب‌ها: آتش خشم , تاثیرات منفی خشم , خشم و بیماریهای جسمی ,
:: بازدید از این مطلب : 539
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

تا حالا به این فکر کرده‌اید که چرا دختران در سن بلوغ خود دچار افت تحصیلی می‌شوند؟ و یا دچار استرس‌های فراوان و ناآرامی می‌شوند؟ همان دختران دردانه‌‌ که کودکی خود را با کلی خوش‌مزه‌گی و نوازش اطرافیان پشت سرگذاشته‌اند، دخترانی که همیشه آغوش‌شان برای کادو‌های قشنگ باز بود و لبخند رضایت بر لبان خود داشته‌اند.

خلاصه هر کسی باید این دوره کودکی را پشت سر بگذارد و وارد چرخه جدیدی از زندگی روحی و روانی خود شود برای دختران همانطور که دین اسلام هم بر آن تاکید دارد ورود به سن بلوغ می‌باشد و روانشناسان هم اعتقاد دارند که در این سن باید مراقب روح و روان آنها باشند زیرا در این سن آنها ناخواست حساس و آسیب‌پذیر می‌شوند و به شدت دچار استرس و اضطراب هستند و این هجمه روحی و روانی ناخواسته بر دیگر اشکال زندگی او تاثیر می‌گذارد و او را دچار افت تحصیلی، گوشه‌گیر و… می‌کند، البته این رفتار با درک اطرافیان و همراهی او در این سن به مرور کم می‌شود و به طور کل از بین می‌رود. همانطور که می‌دانید تغییر در هورمون‌ها باعث فشار‌های عصبی و روحی می‌شود. والدین باید به این مسئله واقف باشند که دخترها در این شرایط از نظر احساسی خیلی حساس هستند و با کوچکتر لبخند عاشق می‌شوند، آنها در این سن از جنس مقابل خود خوششان می‌آید. ناخودآگاه به پسرها نگاه می کنند. والدین باید توجه داشته باشند که در این سن نباید فرزند خود را کودک فرض کند، فکر و احساس او را ساده بپندارند زیرا او در این دوران شدیدا دارای احساسات شدید به جنس مخالف خود هست بنابراین باید به او آموخت که در روابط خود با پسرها سنجیده‌تر رفتار کند و برای او شرایط را هم از نظر شرعی و هم از نظر عرفی کاملا توضیح دهند تا فرزند آنها آگاه شود.

این حس نسبت به جنس مخالف یک حس سنجیده و آگاهانه نیست زیرا دختران در این شرایط یک حالت گذار از کودکی به بلوغ جنسی دارند همواره می‌خواهند همچون گذشته عروسک‌های خود را بغل کنند و با او بازی کنند ولی این بار با عروسکی واقعی و این بار عروسک‌های خود را در پسرها می‌بینند.

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-عشق در نیمه راه کودکی و بلوغ



:: برچسب‌ها: افت تحصیلی , بلوغ , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 1250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

کودکان معمولا در سنین خردسالی 4 الی 5 سالگی شروع به جویدن ناخن می‌کنند و این یک اختلال و واکنش روانی است. هیجانات و اضطراب‌ها اغلب باعث ناخن جویدن در این سنین می‌شود. شاید ناخن جویدن، می‌تواند روشی برای ابراز دلگیریها و دلخوری‌ها و دلواپسی‌ و یا جلب توجه کودکان در این سنین باشد.

این عمل را کودکان هم می‌تواند از والدین یاد بگیرند و گاهی هم به علت وجود اضطراب و استرس به ناخن جویدن روی می‌آورند.

شاید کودک شما به علت کاهش اعتماد به نفس ناخن‌های خود را می‌جود و کودکانی که ناخن می‌جوند اغلب در نزد همسالان خود دستانشان را مخفی می‌کنند و این موضوع باعث خجالت آنها می‌شود.

به هر حال می‌تواند بیان داشته که ناخن جویدن یک اختلال محسوب می‌شود و باید تلاش کنیم که این رفتار را از دوران کودکی از بین ببریم زیرا در این مرحله آسانتر می‌باشد و شاید این مسئله تا بزرگسالی ادامه داشته باشد و بعدها به صورت یک عادت در آید.

اگر بتوانیم منبع استرس را در کودک پیدا کنیم و در رفع آن تلاش نمائیم، کودک به راحتی ناخن جویدن را کار می‌گذارد.

به چند نکته برای رفع این عادت توجه کنید:

1- کوتاه کردن ناخن‌ها

ناخن‌های کوتاه شده کمتر مورد توجه کودک برای جوید قرار می‌گیرد و این کار را هر چند روز یکبار تکرار بفرمایید و سوهان بزنید که حتی نتواند تکه‌های کوچک ناخن را به دندان بگیرد.

2- هنگامی که کودک ناخن می‌جود حواس او را به طرف دیگر منحرف کنید.

در هنگام این عمل حواس کودک را پرت کنید و از او بخواهید یک کار مهیج که او دوست دارد را انجام دهد که در آن انگشتانش هم مشارکت داشته باشد مثل بازی با یک اسباب بازی، بازی با لوگوی خانه‌‌سازی و از این قبیل.

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-جویدن ناخن در کودکان



:: برچسب‌ها: اضطراب , تربیت کودک , جویدن ناخن , درمان استرس ,
:: بازدید از این مطلب : 593
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

یکی از ناهنجاری های رایج در برخی از خانواده ها، برخوردهای تند و غیر منطقی هر یک از زن و شوهر با یکدیگر است. امروزه با روند روو به رشد صنعتی شدن جامعه ی بشری، برخوردهای پرخاشگرایانه و توهین آمیز رو به افزایش است. به طوری که زوج های جوان از این رفتار برگرفته از یکی از صفات ناشایست و رذیله به نام غضب است. غضب اگر به صورت صحیح مهار نشود آرامش دنیا و آخرت شخص را تباه می کند. بنابراین وظیفه ی اصلی زن یا شوهر پرخاشگر و عصبی معالجه ی ریشه و علت واقعی پرخاشگری یعنی همان صفت غضب است. در اینجا برخی ازز علائم صفت غضب را بیان و در گام بعد برخی از پیامدهای سنگین آن را بررسی می کنیم و در پایان برای مهار و درمان آن چند راهکار ارائه می دهیم.

علائم غضب

خشم و غضب نشانه های متنوعی در چهار محور دارد:

الف. نشانه های فیزیکی و جسمی

ب. نشانه های رفتاری

ج. نشانه های احساسی و هیجانی

د. نشانه های تصویری و ذهنی

برخی از نشانه های فیزیکی غضب

افزایش ضربان قلب
افزایش فشار خون
احساس تنگی و درد در قفسه سینه
گرم شدن یا سرد شدن بدن
قرمز یا زرد شدن رنگ صورت
گشاد شدن مردمک چشم
سفت شدن عضلات بدن
درد معده و روده
بروز سکته های ناگهانی هنگام غضب شدید

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-خشم و غضب



:: برچسب‌ها: خشم , کنترل عصبانیت , علائم غضب ,
:: بازدید از این مطلب : 557
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

بسیاری از افراد در سنین بزرگسالی و نوجوانی یا حتی در دوران کودکی در برهه‌ای ازمسیر زندگی خود دچار تنش و اضطراب می شوند اما با رعایت برخی از راهکارهایی مانند خواب خوب و منظم ، رژیم غذایی مناسب و در میان گذاشتن احساسات و عواطف خود با یک فرد قابل اعتماد و اطمینان می توان استرس و اضطراب خود را مدیریت کرد. به گزارش پایگاه اینترنتی هلث، استرس زمانی درشخص بروز می‌کند که فشاری بیش از آنچه شخص به آن عادت دارد، بر انسان وارد می‌شود. یا شرایط استرس زا در زندگی او بیش از حد طو لانی شود و در هنگامی که انسان دچار استرس می شود، بدن شروع به ترشح هورمون هایی به نام هورمون های آدرنالین و کورتیزول می کند که باعث می شود سرعت تپش قلب را افزایش یابد، تنفس را سریع‌تر کرده و میزان انرژی بیشتری به انسان می دهد وماهیچه ها سفت می شود.برخی از انواع استرس ها که در زندگی پیش میاید عادی و حتی مفید بوده و بدون آن انسان انگیزه ای برای انجام برخی از فعالیت ها در زندگی ندارد، به‌طوری که برخی از افراد معتقدند که این نوع استرس ها برای انسان مفید است و زندگی بدون آن پوچ و بی معناست. اما اگرزمانی استرس بیش از توان جسمی و روحی انسان باشد و استرس فرد بالا باشد وکیفیت زندگی وی را تحت تاثیر قرار دهد، استرس بد یا کاهنده خوانده می شود. این نوع استرس در فرد سردرد، ناراحتی معده و مشکل در خوابیدن، ایجاد می کند. همچنین این نوع استرس می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند و سیستم دفاعی بدن شخص را در مبارزه با بیماری ها را برای انسان سخت کند. که در این گزارش دستورالعمل های علمی برای مقابله با استرس ذکر شده است:

کاهش استرس
کاهش استرس

صرف زمانی برای ایجاد احساس آرامش و ریلکسیشن در خود:
یکی از روش های مقابله و مهار تنش های زندگی و استرس صرف زمانی برای آرامش دادن به خود است. اگر هنر ایجاد ارامش را بیاموزید می توانید به راحتی لذت زندگی را بچشید برای این منظور باید راهکار هایی را برای آرامش بخشیدن به خود بیابید. فراگرفتن تمرینات تمرکز و آرامش بخش و کنترل ذهن، گوش دادن به موسیقی های آرامش بخش و ملایم و دوش گرفتن از اخر شب قبل از خواب یک فنجان بنوشید جمله کارهایی است که به انسان آرامش می دهد.

سعی در حفظ روال عادی زندگی خود داشته باشید :
تا آنجا که ممکن است سعی کنید زندگی روزمره قبلیتان حفظ کنید ، از پذیرفتن مسئولیت های اضافی امتناع کنید و قدرت نه گفتن را به آنچه آزارتان می دهد در خود تقویت کنید ،.

یک رژیم غذایی صحیح داشته باشید:
یک رژیم غذایی سنجیده و متعادل را بپذیرید رژیم غذایی خود را با تمرکز ویژه بر غلات سبوس دار، میوه و سبزیجات تنظیم کنید از روغن زیتون یا روغن آفتابگردان در پخت .پز استفاده کنید .. از مصرف بیش از حد قند و غذاهای چرب بپرهیزید زیرا انتخاب غذاهای ناسالم منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن و عدم مقاومت بدن در برابر فشار روانی می شود . در مورد مشکل استرس خود درمانی نکنید و به پزشک معالج مراجعه فرمایید. زیرا این کار وضعیت استرس را بدتر می کند.

منبع: مرکز مشاوره ستاره ایرانیان-راهکارهایی برای مهار یا کنترل استرس



:: برچسب‌ها: کنترل استرس , استرس , مهار استرس ,
:: بازدید از این مطلب : 611
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1399 | نظرات ()